Sinomarin Mini, hipertonično pršilo

Sinomarin Mini je 100-% naraven in klinično preskušen nosni dekongestiv. To je hipertonična raztopina morske vode (2,3 % NaCl), ki z naravnim mehanizmom osmoze sprosti zamašen nos in zniža tlak v sinusih.

Vsebina: Plastenka s pršilnikom za nos. Odmerni pršilnik z anatomsko oblikovanim aplikatorjem za nos. Primerna velikost za na pot, v žep. 30-ml

6,30

Dostopnost: Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40€

Opis

Sinomarin Mini pršilo je medicinski pripomoček, ki pripomore k navlažitvi in čiščenju nosne votline, tako da odpravi nabiranje sluzi, ustvarjanje krast, nabiranje prahu, umazanije, onesnaženih delcev, alergenov in povzročiteljev okužb.

Primerno za odrasle, otroke in dojenčke od 6. meseca starosti. Primerno za uporabo v nosečnosti in med dojenjem.

Ključne lastnosti:

 • Z zmanjševanjem otekle nosne sluznice (z osmozo) blaži zamašenost (kongestijo) nosu.
 • Redči in utekočini izcedek iz nosu.
 • Pripomore k obnovi naravne vloge nosne sluznice.
 • Očisti nosno votlino – nabrane sluzi, krast, prahu, umazanije, onesnaženih delcev, alergenov in povzročiteljev okužb.
 • Vlaži nosno sluznico in blaži suhost v nosu.

Sinomarin se priporoča:

 • za vse vrste zamašenega nosu in sinusov, npr. rinitis (nalezljivi ali alergijski), sinusitis; pri prehladu in gripi; kadar je zdravljenje z medicinskimi dekongestivi kontraindicirano (npr. nosečnost, bolezni ščitnice, visok krvni tlak, bolezni srca, sladkorna bolezen);
 • za večjo učinkovitost medicinskih dekongestivov in za zmanjšanje njihove uporabe;
 • za preprečevanje sekundarnih otorinolaringoloških okužb in zapletov, npr. otitisa;
 • za pomoč pri okrevanju po endonazalni operaciji;
 • pri vsakodnevni higieni (npr. v onesnaženem okolju);
 • za vlaženje nosne sluznice v suhem okolju.

Sinomarin ne vsebuje zdravilnih učinkovin, konzervansov in kemičnih dodatkov. O neželenih učinkih uporabe izdelka Sinomarin, npr. sušenje nosne votline, navajanje na uporabo izdelka ali nasprotni učinek, ne poročajo. Sinomarin se lahko uporablja pogosto in tako dolgo, kot je potrebno, brez omejitev.

Sinomarin se lahko uporablja samostojno kot naravni način zdravljenja namesto medicinskih dekongestivov (lokalni kortikosteroidi, antihistaminiki, vazokonstriktorji) ali skupaj z njimi, da se s tem izboljša njihova učinkovitost. Pripomorejo k skrajšanju medicinskega zdravljenja in lahko tudi k manjšemu vnosu zdravilnih učinkovin.

Morska voda, uporabljena v izdelku Sinomarin, je iz zaliva ob mestecu Cancale na bretanski obali v Franciji. Območje je znano po svoji legi ob odprtem morju in močnih tokovih ob plimi, zato je kakovost morske vode zagotovljena. Vodo skrbno nadzoruje francoski urad za vodo, tako da izpolnjuje standarde francoskega ministrstva za zdravje.

Oglejte si tudi druge izdelke Sinomarin.

 

Količina: Plastenka s pršilnikom za nos. Odmerni pršilnik z anatomsko oblikovanim aplikatorjem za nos. Primerna velikost za na pot, v žep. 30-ml

Proizvajalec: Gerolymatos International S.A., 13 Asklipiou St., Kryoneri 145 68, Athens, Greece

Dodatne informacije

Teža 0,069 g

Uporaba

Uporaba: Priporočeni odmerki: 1-krat ali 3-krat popršiti v vsako nosnico, 2- ali 3-krat na dan, ali po zdravnikovih navodilih.

Opozorila: Samo za nos. Istega aplikatorja ne uporabite pri več kot eni osebi. Ne uporabite, če je potekel rok uporabe. Na začetku uporabe je mogoč blag in začasno pekoč občutek, morda občutite tudi razdraženost sluznice, ki kmalu mine.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom. Hranite pri temperaturi do 25 °C. Vsebnik je pod tlakom. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in izviri toplote. Ne izpostavljajte temperaturi več kot 50 °C. Niti praznega vsebnika ne luknjajte ali ne sežgite.

Sestavine

Sestavine: Morska voda (21 ml), prečiščena voda (30 ml), kar je enako kot 23 g/l NaCl (2,3 %). Brez konzervansov. Brez zdravilnih učinkovin. Brez kemičnih dodatkov. 100-% naravno.

Mnenja (0)

Ocene strank

Be the first to review “Sinomarin Mini, hipertonično pršilo”

There are no reviews yet.

Nakupovalna košarica
Sinomarin Mini, hipertonično pršilo
6,30

Dostopnost: Na zalogi

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.