Zgodba o Bach™ original cvetnih mešanicah

Ponovno odkrijte svoj notranji občutek miru in spokojnosti. Bach original cvetne mešanice so preizkušene in zaupanja vredne že več kot 85 let. Z 38 esencami, med katerimi lahko izbirate, lahko ustvarite in prilagodite svoje individualne esence, ki vam bodo najbolj ustrezale.

Pomagali vam bomo najti pravo kombinacijo za vas, ne glede na to, kaj prinaša vaš dan. Odkrijte naš izbirnik esenc, ki vam bo pomagal odkriti vašo Bachovo esenco.

Zgodovina Bach™ original cvetnih mešanic

Zgodba Bach Rescue® se začne v začetku 20. stoletja z zdravnikom in bakteriologom dr. Edwardom Bachom. Verjel je, da imata odnos in duševno stanje ključno vlogo pri ohranjanju zdravja. Dr. Bach je bil eden prvih zdravnikov, ki je prepoznal vpliv, ki ga ima duševno oz. čustveno zdravje na telesno počutje. Gre za idejo, ki jo je sodobna medicina sprejela šele v zadnjih desetletjih.

Dr. Bach je svoje življenje posvetil raziskovanju te povezave. V zgodnjih tridesetih letih 20. stoletja ga je raziskava o pomenu čustvenega zdravja pripeljala do tega, da je našel 38 različnih esenc za rastline in cvetove – znanih kot Bach® Original Flower Remedies. Pet od teh se še vedno uporablja za vsak izdelek Rescue® danes.

Nadaljevanje dediščine dr. Bacha

Kot edina blagovna znamka s podpisom dr. Bacha je podjetje Nelsons ponosno, da še naprej proizvaja vseh 38 esenc z uporabo izvirnih metod dr. Bacha in da ročno nabira rastline in rože z istih mest, ki jih je uporabljal on, vključno z njegovim vrtom v centru Bach. Vedno iščite Bachov podpis, saj je jamstvo, da so bile esence narejene tako, kot si je dr. Bach zamislil.

Od rož do skled na soncu in steklenic na polici – vse, kar spada v Bach™ original cvetno mešanico, je točno tako, kot si je zamislil dr.Bach.

Kako uporabljati esence?

Nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.