Ustvarite Bach
esenco zase

38 naravnih cvetličnih esenc, ki temeljijo na pozitivnem potencialu rastlin, iz katerih so narejene. 


Uravnotežite svoja čustva in izpolnite svoj potencial

Da bi odkrili najboljšo cvetno mešanico prilagojeno vašim čustvenim potrebam, izberite do sedem možnosti, ki najbolje opisujejo vaše čustveno stanje. Izberete lahko med več kot eno čustveno skupino, odvisno od tega kako se počutite. Največ sedem esenc lahko zmešate z vodo, da ustvarite vašo osebno mešanico.

Danes (se) želim ...

Izberete lahko med sedmimi skupinami esenc, Dr. Bacha

Naša zgodba

Bach™ original cvetne mešanice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil dr. Edward Bach, zdravnik in homeopat, ki je verjel, da je ključ do dobrega zdravja čustvena harmonija. Identificiral je 38 cvetnih esenc, narejenih iz divjih rastlin, dreves in grmovnic, od katerih vsaka ustreza določenemu čustvu.

Dr. Bach je svoje življenje posvetil raziskovanju uporabe rož in rastlin za ustvarjanje preprostega, naravnega in nežnega pristopa k čustvenemu ravnovesju. Sčasoma je ustanovil Bachov center v Oxfordshiru v Angliji, kjer je razvil esence, kot jih poznamo danes.

Ko je povpraševanje po esencah rastlo, je Bachov center začel sodelovati z Nelsons Pharmacy, da bi ta pomagal pri izdelavi in ​​stekleničenju esenc. Od takrat je podjetje Nelsons odgovorno za značilen videz blagovne znamke.

Nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.