O Doclabor.si

Slovenija

InnoPharma d.o.o.
Tehnološki park 20
1000 Ljubljana

Hrvaška

InnoPharma d.o.o.,
Podružnica Zagreb za promidžbu
Savska cesta 41
10000 Zagreb

Srbija

InnoPharma d.o.o.
Kneza Danila 12/147
1060 Beograd

Sledite nam

Razvijamo najboljše rešitve za samozdravljenje, preventivo in boljše življenje.
Smo regionalni partner in razvijalec inovativnih izdelkov za samozdravljenje. Področja naše ekspertize so: imunski sistem, žensko zdravje, herpes na ustnicah, glivice na nohtih in koži, mobilnost, stres in zdravje otrok. Izdelke, ki so prilagojeni sodobnemu in razgibanemu življenjskemu slogu nam pomaga razviti vrhunsko znanje naše mreže strokovnjakov kot so biokemiki, zdravniki, farmacevti, nutricionisti in tržniki.

Tudi mi smo naše zveste stranke, saj smo na podlagi lastnih zdravstvenih težav, za katere ni bilo ustreznih izdelkov na trgu, razvili nove in inovativne izdelke skupaj s partnerji. Naši inovativni izdelki so razviti v kombinaciji z naravo in klinično podprto znanostjo. Tako omogočajo boljšo absorpcijo in rezultate, ki jih zares občutite.

Inovacija ni le del našega imena ampak tudi del našega DNKja. Razvoj izdelkov poteka v tesnem sodelovanju s poslovnimi partnerji ob hkratnem spremljanju in ustvarjanju najnovejših globalnih trendov in zdravih navad.

0 +
novih izdelkov v 1 letu
0 +
zadovoljnih strank
0 +
prodanih izdelkov letno
0 %+
visoko izobraženih

Povezuje nas skrb za zdravje, naše uporabnike, partnerje, timsko delo, stalno nadgrajevanje znanja in ustvarjanje najnovejših trendov za samozdravljenje.

V podjetju InnoPharma bomo tudi v prihodnje sledili viziji razvijanja inovativnih in trajnih rešitev za zdravljenje in preventivo bolezni. Vse v skrbi za boljše življenje naših in prihodnjih generacij.

Vrednote

  • Stranka je v srcu našega delovanja. Izpolnjevanje obljub. Kreativnost in inovativnost pri razvoju ter iskanju novih rešitev.
  • Prilagodljivo in odprto razmišljanje.
  • Odgovornost do zaposlenih, poslovnih partnerjev, strank in drugih deležnikov.
  • Timsko delo, sodelovanje, spoštovanje.
  • Vedno narediti korak več.
  • Skrb za okolje in trajnostni razvoj.

Poslanstvo

Za nas in naše stranke razvijamo inovativne, prilagodljive in okolju prijazne izdelke, namenjene samozdravljenju.  Prav tako smo zanesljiv, fleksibilen in odgovoren poslovni partner, ki upošteva interese zaposlenih, partnerjev in okolja.

Vizija

Postati želimo regionalni razvojni partner, ki ponuja inovativne izdelke, prilagojene sodobnemu in razgibanemu življenjskemu slogu.  Osredotočeni smo na posebno visoko biološko uporabnost učinkovin, ki zagotavlja najboljšo možno absorpcijo in s tem dolgoročno zdravje v skladu s trajnostnimi in ekološkimi trendi.

Zgodba InnoPharme

Podjetje InnoPharma, d. o. o., je bilo formalno ustanovljeno leta 2015. Podjetje sestavlja ekipa stokovnjakov iz farmacije, nutricionistike, kemije in trženja s skupaj več kot 50+ letnimi izkušnjami. V začetku smo bili osredotočeni na distribucijo in prodajo blagovnih znamk tujih partnerjev. Od leta 2017 pa skupaj z avstrijskim partnerjem guterrat iz Innsbrucka aktivno razvijamo lastne inovativne izdelke pod blagovnimi znamkami doclabor, doc nature’s in mylittle doc. Naša največja trga sta Slovenija in Hrvaška. Sledi Madžarska, Češka in Makedonija.

Naši partnerji

Ponosni smo na dolgoletne in tesne odnose z našimi poslovnimi partnerji. Sodelujemo z inovatovnimi dobavitelji in vodilnimi regionalnimi veledrogerijami.
Nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.