naildoc® FOOT atletsko stopalo pršilo

naildoc FOOT pršilo za atletsko stopalo pomaga pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivice na stopalih oz. tinea pedis).

Vsebina: naildoc FOOT pršilo za atletsko stopalo, 25 ml

11,90

Dostopnost: Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40€

Opis

naildoc FOOT atletsko stopalo pršilo – glivice na stopalih

naildoc FOOT pršilo za atletsko stopalo je medicinski pripomoček, ki pomaga pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivice na stopalih oz. tinea pedis). Za atletsko stopalo je značilen rdeč izpuščaj med prsti in na podplatu. Pogosto povzroča tudi neprijeten vonj in je nalezljivo. Glivice se prenašajo in razmnožujejo na vročem in vlažnem, kot so bazeni, prhe, mokra tla. Pršilo zmanjša srbečico in dražeč občutek ter preprečuje neprijeten vonj.

Pršilo za atletsko stopalo je medicinski pripomoček z naravnimi učinkovinami, ki odpravljajo glivično okužbo. Pršilo ustvari zaščitni sloj na koži stopala. Kombinacija sestavin prodre v zgornjo kožno plast in ustvari okolje, kjer se glivice ne morejo razmnoževati. Pršilo se dobro vpije v kožo, učinkovine ostanejo v njej in zagotavljajo dolgoročno delovanje na pravem mestu.

• Pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivice na stopalih)
• Takoj umiri srbenje in ščiti pred neprijetnimi vonjavami
• Higienično – stik z roko ni potreben

Atletsko stopalo (tinea pedis) je pogosta in kužna glivična infekcija, ki povzroča lupljenje in močno srbečico stopal. Najpogosteje se pojavlja pri športnikih, osebah s prekomerno telesno težo in pri starejših. Povzroči ga lahko zaprta športna obutek s hkratnim povečanim znojenjem nog, bazeni, telovadnice, obutev. Težke oblike spremlja rdečica, rane, močnejše lupljenje in suha koža, ki srbi in peče. Včasih se lahko infekcija razširi na stran stopala, hrbet.

Za zdravljenje glivične okužbe na nohtih je na voljo naildoc RAPID gel in naildoc RAPID pisalo.

 

Količina: 25 ml

Proizvajalec: guterrat, Gesundheitsprodukte, Eduard-Bodem-Gasse 6, 6020 Innsbruck, Avstrija

Dodatne informacije

Teža 0,043 g

Uporaba

Uporaba:

Uporaba za odrasle: Pršilo v tankem sloju nanesite na suha stopala dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Pomembno je, da to storite na obeh stopalih, saj je glivična okužba lahko prisotna, tudi če se še ne opazi. Popršite pod in med prsti ter po podplatih in po straneh vsakega stopala. Počakajte minuto ali dve, da se osuši in nastane zaščitni sloj.

Trajanje uporabe: Izboljšanje običajno nastopi po nekaj dneh uporabe izdelka. Potem ko se atletsko stopalo že povsem odpravi, nadaljujte zdravljenje še en teden.

Opomba: Neredna uporaba ali prezgodnja prekinitev zdravljenja poveča možnost, da se simptomi ponovijo.

Neželeni učinek/učinki: Pršilo za atletsko stopalo lahko povzroči rdečico, začasen pekoč občutek, srbenje ali zbadanje.

Uporaba med nosečnostjo in/ali dojenjem: Podatkov o uporabi med nosečnostjo in/ali dojenjem ni na voljo. Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Opozorila:
• Izogibajte se stiku z očmi ali sluznicami.
• Shranjujte nedosegljivo majhnim otrokom.
• Če opazite preobčutljivostni odziv, prenehajte uporabljati pršilo za atletsko stopalo.
• Samo za zunanjo uporabo.
Če se stanje ne izboljša po dveh tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi od 5 do 25 °C na suhem in temnem mestu, in to v originalnem vsebniku in nedosegljivo majhnim otrokom.

Sestavine

Sestavine: Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact®, Phenoxyethanol, Camphor, Menthol, 4-Terpineol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin.

Mnenja (0)

Ocene strank

Be the first to review “naildoc® FOOT atletsko stopalo pršilo”

There are no reviews yet.

Nakupovalna košarica
naildoc® FOOT atletsko stopalo pršilo
11,90

Dostopnost: Na zalogi

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.