Moč Bach RESCUE sedaj v žvečljivih bonbonih

V današnjem svetu s hitrim tempom je stres postal pogost spremljevalec našega vsakdana. Sprejemati stres in ohranjati čustveno ravnovesje je ključno za celostno dobro počutje. Eden od naravnih pristopov je Bach RESCUE, serija izdelkov, ki jih je razvil dr. Edward Bach, priznani britanski zdravnik in homeopat.

Bach RESCUE izvira iz družine originalnih Bachove cvetnih esenc. Dr. Bach je verjel, da je čustveno blagostanje ključno za celostno zdravje, zato je razvil 38 cvetnih esenc, ki so pomoč pri različnih čustvenih stanjih. Vsaka esenca je povezana s specifičnim čustvom ali stanjem uma.

Kaj je Bach RESCUE?

Bach Rescue je izbor originalnih Bachovih cvetnih esenc, zasnovana za lajšanje stresa, tesnobe ali čustvene stiske. Vsebuje kombinacijo petih cvetnih esenc, skrbno izbranih za holističen in uravnotežen učinek.

Originalna RESCUE mešanica je uporabna v čustveno zahtevnih stanjih, ki so posledica osebnih in poslovnih izzivov, strahov in stresov vsakdanjika (izpiti, potovanja, poslovni zagovori in razgovori, ločitev, obisk pri zdravniku ali zobozdravniku, kakršnakoli slaba novica…).

Kako uporabljati Bach RESCUE

Izdelki Bach Rescue so na voljo v različnih oblikah, vključno z kapljicami, pršili in pastilami, kremo in žvečljivimi bonboni. Sami lahko izberete, kar vam najbolj ustreza.

Novost so Bach RESCUE žvečljivi bonboni, ki z originalno RESCUE mešanico pripomorejo k uravnovešanju vsakdanjih življenjskih izzivov. Radi jih imajo otroci in starejši ter so idealna rešitev za na pot za vso družino. Z okusom pomaranče čez dan in maline za lažji spanec. Napiši, da imamo dnevno in nočno varianto.

V svetu, kjer so čustveni izzivi stalna prisotnost, ponuja Bach RESCUE naraven pristop k čustvenemu blagostanju. Ne glede na to, ali se soočate z izzivom polnim delovnim dnem ali osebnimi težavami, vam lahko raziskovanje potencialnih koristi Bach Rescue ponudi pot k bolj mirnemu in uravnoteženemu življenju.

Nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.