immundoc® BOOSTER PRŠILO ZA NOS

Medicinski pripomoček immundoc® BOOSTER PRŠILO ZA NOS je fiziološka raztopina z laktoferinom, ki z osmotičnim delovanjem zmanjšuje oteklost sluznice in odpravlja zamašen nos.

11,90

Ni na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40€

Opis

immundoc® BOOSTER PRŠILO ZA NOS, 20 ml

Medicinski pripomoček immundoc® BOOSTER PRŠILO ZA NOS je fiziološka raztopina z laktoferinom, ki z osmotičnim delovanjem zmanjšuje oteklost sluznice in odpravlja zamašen nos. Optimalno za redno higieno, vlaženje in zaščito nosne sluznice in začetka dihalne poti pred zunanjimi motečimi dejavniki. Blaži simptome nahoda in alergijskega rinitisa, sinusitisa (vnetje obnosnih votlin) ter draženje nosne sluznice zaradi prahu in drugih onesnaževalcev.

Zakaj zaščititi nos?

Gre za eno glavnih vstopnih točk zraka, ki ga dihamo. V povprečju zdrav človek skozi nosno votlino vdihne približno 10.000 litrov zraka na dan. Nos deluje tako, da vlaži zrak in uravnava njegovo temperaturo poleg tega pa ga tudi čisti. Nosna sluznica ima odličen obrambni sistem, ki ga sestavljata migetalke in sluz, ki se ujame na migetalkah. Sluz zadrži viruse, bakterije, alergene in delce iz ozračja, migetalke pa nato z utripanjem odstranijo vse tujke iz nosne votline. Iz tega razloga je pomembno, da našemu obrambnemu sistemu nosu omogočimo kar se da optimalno delovanje. Laktoferin ima protivirusne lastnosti in lahko prepreči virusom vstop v celice.

Količina: 20 ml

Proizvajalec: guterrat, Gesundheitsprodukte, Eduard-Bodem-Gasse 6, 6020 Innsbruck, Avstrija

Dodatne informacije

Teža 0,03 g
Proizvajalec

Sinomarin

Uporaba

Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite. Pri otrocih starih od 6 do 12 let: popršiti enkrat v vsako nosnico, in to dvakrat na dan. Pri starejših od 12 let: popršiti dvakrat v vsako nosnico, in to dvakrat na dan. Plastični vsebnik držite pokonci, ga vstavite v nosnico ter nanj pritisnite hitro in odločno.

Opozorila: Pred uporabo pozorno preberite navodila, ki naj bodo skrbno shranjena skupaj z izdelkom. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od virov toplote. Rok uporabnosti velja za pravilno shranjen izdelek v neodprti embalaži.

Sestavine

Sestavine: laktoferin (mlečni izdelek), voda, natrijev klorid, citronska kislina, kalijev sorbat.

Mnenja (0)

Ocene strank

Be the first to review “immundoc® BOOSTER PRŠILO ZA NOS”

There are no reviews yet.

Nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*